Actualiteiten financiering, zekerheden en insolventie (15-06-2022)

  • Tijd: 13.30-18.00 uur (incl. pauze)
  • Datum: 15-06-2022
  • Locatie: Hybride (Amsterdam Zuidas met livestream)
  • Prijs: 299,- / 329,- excl. BTW
  • PO punten: 4
  • Docent: Mr. dr. A. (Sander) Steneker

Actualiteiten financiering, zekerheden en insolventie

Tijdens de cursus wordt de recente jurisprudentie op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie diepgaand en interactief behandeld en worden de gevolgen van uitspraken voor de praktijk besproken. Dit jurisprudentiecollege wordt afgewisseld met enkele praktijkcasussen die de deelnemers in onderling overleg bestuderen en die daarna plenair worden doorgesproken.

U heeft tijdens de cursus voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

Locatie en prijs

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 329,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 299,- excl. BTW.

Wij verzoeken u bij uw aanmelding aan te geven (onder opmerkingen) of u fysiek wilt deelnemen of online.

Sander Steneker is universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij schreef onder andere de Asser over beslag en executie en de monografie BW over pandrecht. Verder schrijft hij regelmatig adviezen en legal opinions voor onder andere advocaten, notarissen, banken en curatoren (over o.a. goederenrecht, financiering en zekerheden, insolventierecht, beslag- en executierecht en onroerendezakenrecht), en is hij NAI-arbiter.

Nieuwe cursus