Actualiteiten Arbeidsprocesrecht (02-12-2021)

  • Tijd: 13.30 uur - 18.00 uur (incl. pauze)
  • Datum: 02-12-2021
  • Locatie: Hybride (locatie in Amsterdam met livestream)
  • Prijs: 299,- excl. BTW / 325,- excl. BTW
  • PO punten: 4
  • Docent: Prof. mr. G. Boot

Actualiteiten Arbeidsprocesrecht

Een recht is geen recht als het niet geëffectueerd kan worden. Het arbeidsprocesrecht is daarmee de basis van het arbeidsrecht. In deze cursus komen de ontwikkelingen van het afgelopen jaar aan de orde. Van bewijslastverdeling, via de grenzen van de goede procesorde, tot verval- en beroepstermijnen, valkuilen in de hoger beroepsprocedure tot alternatieve vormen van geschilbeslechting.

Locatie en prijs

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in een ‘state of the art’ hotel of congrescentrum in Amsterdam-Zuid. De cursus bedraagt € 325,- excl. BTW bij fysieke deelname op locatie. Snacks zijn inbegrepen. Er worden slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten op locatie.

Onze locaties nemen de RIVM-richtlijnen (en richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland) in acht en hanteren zelfs aanvullende maatregelen op locatie.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname bedraagt € 299,- excl. BTW. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op PO-punten.

Wij verzoeken u bij uw aanmelding aan te geven (onder opmerkingen) of u fysiek wilt deelnemen of online.

Prof. Mr. G. Boot is hoogleraar aan de universiteit Leiden (sedert 2011) en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam (sedert 2015). Daarvoor is hij advocaat geweest van 1994 tot 2009 en kantonrechter van 2009 tot 2015. Proefschrift (2005): ‘Arbeidsrechtelijke bescherming’) Thans is hij hoofdredacteur van het tijdschrift ArbeidsRecht, samensteller van de SDU Wettenverzameling Arbeidsrecht en docent van diverse PAO-cursussen.

Wat een fijne docent is Gerrard Boot toch!

Als altijd heeft Gerrard Boot een prettige en heldere uitleg

Hele goede cursus!